V&V Pumpteknik AB

Hej igen mina underbara och härliga läsare och varmt välkomna tillbaka till min blogg! Det här med värmepumpar i Gnesta med omnejd är någonting som har dykt upp allt oftare i kommentarsfältet, och på grund av detta tänkte jag idag skriva ett inlägg om detta. V&V Pumpteknik AB heter ett företag som jag den senaste tiden vänt mig till när jag och min sambo behövde hjälp med att installera en ny värmepump hemma hos oss. Det här med värme har varit ett stort problem hemma hos oss under den senaste tiden, och vi har faktiskt nu i flera månader gått runt och fryst på det kalla golvet. Jag är därför glad och tacksam över att vi nu äntligen har hittat ett företag som vi känner att vi kan lita på. Flera av de företag som vi tidigare kontaktat har känts opålitliga och oseriösa, vilket har varit väldigt tråkigt. Just V&V Pumpteknik AB är otroligt duktiga på det här med kundservice, vilket är en stor del av företagets arbete. Tack vare detta kände jag och min man oss som kunder otroligt trygga och säkra med vårt val av företag. Personalen hos V&V Pumpteknik AB var under denna process noggranna med att skapa en bra relation till oss som kunder, för att kunna hjälpa oss på allra bästa sätt. De arbetade dessutom väldigt mycket efter våra behov, önskemål och förutsättningar, vilket gjorde att vi fick ett resultat som vi kände att vi kunde vara mycket nöjda med.

Vi har efter detta besök av V&V Pumpteknik AB inte haft några problem, utan har haft en behaglig värme i hela vårt hus. Jag vill verkligen tipsa er läsare som befinner er i Gnesta, Katrineholm, Nykvarn, Nyköping, Oxelösund, Södertälje eller Trosa med omnejd att vända er till just V&V Pumpteknik AB. Nu hoppas jag att ni får en fortsatt bra vecka, så hörs vi snart igen!