Ny brygga tack vare Reuterskiöld Snickeri AB

Hej på er alla mina fina och underbara läsare och varmt välkomna tillbaka till min blogg och till ännu ett inlägg! Jag hoppas att ni alla mår bra och att ni har haft en bra helg. Jag vet att ni är många som ha haft frågor och funderingar kring bryggor i Vaxholm med omnejd, och då jag vill kunna vara till så stor hjälp som möjligt kommer jag idag att skriva ett inlägg om detta. Jag och min man valde för ett tag sedan att vända oss till Reuterskiöld Snickeri AB, som vi fick som tips utav en av min mans kollegor. Vi har under flera år känt att vi velat ha en brygga till vårt hus, då vi ju bor precis vid vattnet. När sommaren började så otroligt bra och blev väldigt varm, kände vi verkligen att en brygga var behövligt. Reuterskiöld Snickeri AB kändes på en gång som ett perfekt val för oss, då vi fick ett otroligt bra intryck redan från första början. Kundservice är någonting som företaget och dess personal arbetar mycket med, vilket såklart är väldigt uppskattat för en som kund. Företagets personal var otroligt noggranna med att skapa en god relation till oss som kunder, för att kunna hjälpa oss på det sätt som vi kände att vi behöver. Våra egna behov, förutsättningar och önskemål var även otroligt viktiga för företagets personal och man arbetade med kvalitet och noggrannhet för att ge oss ett så bra resultat som möjligt. Resultatet blev hur bra som helst, och vi blev verkligen riktigt nöjda med den hjälp som vi fått. Vi kunde nu i somras spendera mycket tid utomhus vid vattnet, och våra barn har nästan levt mer utomhus än inomhus.

Jag är otroligt glad och tacksam över att vi valde att vända oss till just Reuterskiöld Snickeri AB. Jag vill verkligen tipsa er läsare som befinner er i Haninge, Lidingö, Nynäshamn, Saltsjöbaden, Stockholm, Tyresö, Vaxholm, Värmdö eller Dalarö med omnejd att vända er till just Reuterskiöld Snickeri AB.