Fine by me

Det här med heminredning, samt rustik sådan, för er i Jönköping, Linköping och Örebro med omnejd har verkligen varit en sak som har varit oerhört efterfrågat att jag ska skriva lite om här på bloggen. För det första så skulle jag vilja säga att jag tycker att det är jättekul att ni litar på mitt omdöme och att ni dessutom engagerar er på det sättet som ni gör. Hur som helst så kan ni direkt klicka här för att komma till Fine by me som är den heminredningsbutiken som jag kommer att rekommendera och tipsa er om idag.

Fine by me blev jag faktiskt själv rekommenderad att jag skulle vända mig till efter att ha pratat med en kompis om att jag specifikt sökte rustik heminredning. Det här är någonting som Fine by me har väldigt bra koll på och deras sortiment speglar detta. Jag tycker absolut att det här är en butik som ni ska kika lite närmare på, även om ni liksom bara är smått intresserade av inredning. Med tanke på att jag idag vet att det är rätt så många av er som läser den här bloggen som just är intresserade av inredning och dessutom befinner sig i dessa områden som jag nämnde lite högre upp, så kändes det helt enkelt dags att jag skulle ta och rekommendera just Fine by me. Hur som helst så ska jag ju försöka att hålla mina inlägg så korta som möjligt nu egentligen, så därför så tänkte jag att jag som sagt lägger in en länk här lite högre upp i texten som jag verkligen tycker att ni ska klicka er vidare genom ifall det nu är så att ni känner er smått intresserade. Jag hoppas nu att ni får en riktigt trevlig helg så hörs vi ju snart igen!