Annons FBVälkommen till nya hemsidan och min nya blogg! Jag har hittat en lokal där jag kan smygöppna för behandlingar och coachingsamtal under november i Kalmar och alla är naturligtvis välkomna!!

Det känns jättebra att kunna erbjuda motiverande samtal under studierna nu när vi nästan är klara med coachingen och otroligt roligt att komma igång med healingen som legat i dvala de senaste åren.

Jag börjar lite försiktigt eftersom jag fortfarande har fullt upp med studierna så därför är tiderna för samtal och behandlingar begränsade. Hoppas kunna hinna jobba med detta 1 dag i veckan i alla fall!

Jag är jättetacksam om ni vill sprida sidan till så många som möjligt. Det finns ett stort behov av livsstilscoacher! Läs gärna mer om mina behandlingar och om hur samtalen går till på hemsidan. Klicka på HEM så kommer du till startsidan.

Letar du recept som är bra för hälsan kan du besöka min gamla blogg. Jag kommer dock inte att göra fler inlägg där.

 

Välkommen till nya hemsidan!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *