Roesen Empowerment är ett företag som drivs av mig, Gitte Liljekvist, folkhälsovetare, healer och hälsovägledare som också ligger bakom rawfoodbloggen GittesGreenLiving och silveränglarna från Gili Design.

Min ambition är att erbjuda motiverande samtal, meditationer, kurser och holistiska behandlingar samt att förmedla en naturnära och ekologisk livsstil.

Om Mig:

  • Folkhälsovetare och examinerad Hälsovägledare med ett stort intresse för den holistiska läkningsprocessen genom kost, meditation och kristaller.
  • Examinerad i Positiv Psykologi 2013, en gren inom psykologin som uppmärksammas allt mer och som får allt större betydelse inom vården.
  • Rawfoodutbildad 2012 för The Raw Chef James Russell.
  • Hängiven meditationsutövare. Besökte nordens Vipassanacenter första gången 2013 i total tystnad med sammanlagt 100 timmars meditation och har sedan dess deltagit i ytterligare kurser.   

Vad gör jag nu under 2015?
Förutom kurser och behandlingar i Kalmar så jobbas det just nu för fullt med den nya hemsidan Kristallakademin.se som kommer att bli en ny kursportal för kristallhealing, samt Spaceofhealing.com som blir en internationell kursportal för healing, yoga och empowerment.
Utöver det så läser jag vidare i folkhälsovetenskap på Uppsala universitet samt psykologi på Karlstads universitet. Dessutom går jag lärararutbildningen i Kundaliniyoga på Intenational college of Kundalini yoga i Göteborg.
Hur hinner jag allt detta utan att bryta ihop?
Yoga och meditaton – varje dag – hjälper mig att bibehålla balansen och förmågan att kunna hålla fokus på det som är viktigt just nu. 

Du hittar lite om mig i Media, främst för att jag blev av med min allergi genom kostomläggning. Artiklarna kan du läsa nedan.


Kalmar Posten 2014, du kan läsa hela reportaget här: KalmarPosten

Artikel i Kalmar Posten 17 September 2014

 


I tidningen Hälsa 2014

Tidningen Hälsa Nr.6 Juni 2014
Tidningen Hälsa Nr.6 juni 2014

Vill du höra mig prata om Raw Food och allergi på radion så kan du göra det här. Jag kommer in efter nyheterna efter 1:30 ungefär.

– Länk till programmet saknas tyvärr.


Hemmets Journal 2013:

Hemmets Journal 18/4 2013
Hemmets Journal 18/4 2013

2012 medverkade jag i programmet Livet på andra sidan, del 8 där jag var en av Zoës klienter, Jag fick kontakt med min själsfamilj på Plejaderna med Zoës hjälp.

Programmet finns på TV4 Play men tyvärr inte gratis längre..
 

 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *