Jag har stängt kliniken i Kalmar för att helt kunna ägna mig åt onlineverksamheten.

Du kommer att hitta kurser i personlig utveckling och meditationer på denna sida. Jag bloggar också en hel del veganrecept utan tillsatser och som ofta är raw. Det går fortfarande boka vissa av behandlingarna nedan på distans, hör i så fall av dig till mig så hittar vi en dag som passar. Dehandlingstiderna avser den effektiva behandlingstiden, alltså tiden du behandlas. Räkna med lite extratid för samtal i samband med behandlingen. 

Kristallhealingen har jag flyttat till Kristallakademin där du bland annat hittar min Kristallblogg, Kristaller A-Ö och Distanskurs i Kristallhealing.

annons kristallhealing 800x800


Aurarening

Aurarening tar bort negativ energi som samlats i din aura och hjälper till att hela hål och ta bort ansamlingar som hindrar energiflödet. Oönskad energi kan fastna i din aura antingen genom händelser i vardagen som påverkar dig starkt, genom yttre projiceringar men också ur dina egna projiceringar.
Genom aurarening löser man upp negativ energi, löser ansamlingar och hål som sitter i vägen för flödet mellan dina chakran, energikanalerna och auran. Avslutningsvis fyller man på med ny ren energi.

Denna rening kan också utföras på distans. Vi har då ett kort samtal via Skype, telefon eller mejl både före och efter reningen.  Ange vid bokningen om behandlingen önskas på distans. 

Pris: 495 kr
Tid: ca. 60 minuter
Rek. behandlingstillfällen: 1-5 gånger med 1 veckas mellanrum.


Chakrabalansering

Chakrabalansering skapar balans i dina chakran. Kroppen har en mängd olika chakran, som är energiportar från kroppens energicentra, sammankopplade med auran. Dessa portar är som koner som snurrar i olika frekvenser beroende på var på kroppen de sitter. Frekvensen avgör också vilken färg chakrat är kopplat till.
I behandlingen används både kristaller och färger. Kristaller är mest effektiva eftersom de har en väldigt ren och klar vibration. Färger förstärker kristallernas effekt och ofta finns färgerna i kristallen som vibrerar på just den frekvensen som påverkar ett specifikt chakra.

Oavsett vilka problem du har finns det alltid en bakomliggande orsak som är sammankopplad med energiflödet i din kropp och detta visar sig genom blockeringar i dina chakra. När man balanserar upp kroppens chakra så optimerar man energin igen så att din energi inte fortsätter nedåt i samma spiral som tidigare.
En chakrabalansering kan både öka energin och sänka energin i dina chakran, beroende på vad du behöver.

Chakrabalansering kan också utföras på distans. Vi har då ett kort samtal via Skype, telefon eller mejl både före och efter balanseringen. Ange vid bokningen om behandlingen önskas på distans.  

Pris: 495 kr
Tid: ca. 60 minuter
Rek. behandlingstillfällen: 1-10 gånger med 1 veckas mellanrum.


White Light Healing

healing-hands smallI denna behandling är  där man förs vitt ljus genom hela kroppen genom händerna. behandlingen är avslappnande och renande och stärker ditt energifält.

Pris: 495 kr
Tid: ca. 60 minuter
Rek. behandlingstillfällen: Så många och så ofta som önskas. Kan ej överdoseras.


Kristallbehandling för ekonomiskt överflöd

Få hjälp med att ta bort blockeringar som stoppar pengaflödet i ditt liv. Ofta bär man på medvetna och omedvetna tankegångar kring det där med pengar, dessa tankegångar vibrerar på en specifik frekvens och hindrar det flöde som frisätter energin för ett bra pengaflöde. Denna behandling är en kombinerad healing och kristallhealing med fokus på att aktivera och öka energin för ekonomiskt överflöd, samt ta bort blockeringar och öka frekvensen för insikt kring vad som hindrar dig från det överflöd du önskar. När flödet inte längre blockeras i kroppens energiportaler, kommer lösningarna av sig själv och du kommer att märka hur tidigare problem plötsligt bara löser sig. 

Behandlingen görs i två steg med två behandlingar på 45 minuter vardera, med 1 veckas mellanrum.

Behandlingen är mycket kraftfull och syftar till att lösa blockeringar som sitter i ditt energicentra och att öka energin för överflöd.

Första besöket ligger fokus på att lösa upp blockeringar som ligger i de chakra som är nyckeln till den rädsla som ofta är förknippad med ekonomiskt överflöd.

Andra besöket ligger fokus på att aktivera de energier som är förknippade med pengar och överflöd. Vi skapar ett flöde i kroppens energicentra med kristallernas hjälp och ökar den vibration som är central för överflöd.

När andra behandlingen är utförd får du med dig tips på enkla övningar du kan utföra hemma för att öka energierna för ekonomiskt överflöd. 

Pris: 950 kr (för båda behandlingarna)
Tid: ca. 2×60 minuter
Rek. Behandlingstillfällen: 2 behandlingar med 1 veckas mellanrum (ingår i priset). Kan byggas på med fler behandlingstillfällen.


obeslutsamhetKristallbehandling för obeslutsamhet

Få hjälp med att skapa klarhet i ditt liv och lös upp blockeringar i kroppens energicentra som hindrar dig från att kunna tänka klart. Har du en fråga eller en situation som du inte vet hur du ska lösa och kanske står mellan två val, är denna behandling perfekt för dig! Denna behandling är en kombinerad healing och kristallhealing med fokus på att ge klarhet vid obeslutsamhet. Till exempel om du velar mellan två val som är viktiga, eller om du står fast i en livssituation som du inte vet hur du ska hantera, eller om du vill byta jobb men vet inte hur eller vad du ska göra.

Behandlingen är speciellt sammansatt för att lösa de blockeringar som finns i dina chakran och att balansera ditt energicentra för att öka flödet för klarhet.

Pris: 495 kr
Tid: ca. 60 minuter
Rek. Behandlingstillfällen: 1-5 med 1 veckas mellanrum. Denna behandling kan med fördel kombineras med motiverande samtal för ännu bättre resultat. 


självkänslaKristallbehandling för ökad självkänsla

Har du dålig självkänsla är detta en behandling för dig! Detta är en kombinerad healing och kristallhealing med fokus på att lösa blockeringar som ligger i ditt energicentra och som hindrar dig från att leva ut i din största potential. Självkänsla handlar ofta om känslor som blockerar ditt solar plexus och löser man inte upp dem så bygger blockeringarna på mer och mer och påverkar allt fler områden i ditt liv. Behandlingen är sammansatt för att lösa upp dessa blockeringar i dina energiportaler och att balansera och öka energin i solar plexus som påverkar din självkänsla. 

Pris: 495 kr
Tid: ca. 60 minuter
Rek. Behandlingstillfällen: 2-5 med 1-2 veckors mellanrum.
Är självkänslan mycket låg kan flera behandlingstillfällen behövas. Denna behandling kan med fördel kombineras med motiverande samtal för ännu bättre resultat. 


choose-courageKristallbehandling för ökat mod

Känner du dig orolig så fort du ska göra nya saker?  Ska du eller ska du inte..? Vet du vad du vill men vågar inte ta steget? Saknar du modet att åka på nöjesfältens djärvaste attraktioner? Vill du hoppa fallskärm från ett flygplan men vågar inte? Denna behandling är en kombinerad healing och kristallhealing som syftar till att lösa upp blockeringar som begränsar dig och på att eleiminera rädslor inom dig. Rädsla är en känsla som vibrerar på en begränsande frekvens och som skapar blockeringar om man låter den ta över. Behandlingen är framtagen för att lösa upp dessa ”proppar” och ökar energin för att våga och för att stärka energicentret för inre vägledning. 

Pris: 495 kr
Tid: ca. 60 minuter
Rek. Behandlingstillfällen: 2-5 med 1-2 veckors mellanrum. Denna behandling kan med fördel kombineras med motiverande samtal för ännu bättre resultat. 


loveKristallbehandling för ökad kärlek

Söker du en kärlekspartner men har svårt för att ”släppa in” någon? Eller vill du öka kärleken i dina relationer? Denna behandling är en kombinerad healing och kristallhealing med fokus på att öka kärleken i ditt liv, att lösa blockeringar som hindrar kärleken från att komma till dig, och att lösa blockeringar som hindrar dig från att ge all den kärlek du skulle vilja ge din omgivning eller en partner.

Behandlingen görs i två steg med två behandlingar på 45 minuter vardera, med 1 veckas mellanrum.

Första besöket ligger fokus på att lösa upp blockeringar som ligger i de chakra som hindrar kärleksflödet i ditt liv.

Andra besöket ligger fokus på att aktivera de energier som är förknippade med kärlek. Vi skapar ett flöde i kroppens energicentra med kristallernas hjälp och ökar den vibration som är central för kärlekens överflöd.

Pris: 950 kr (för båda behandlingarna)
Tid: ca. 2×60 minuter
Rek. Behandlingstillfällen: 2 behandlingar med 1 veckas mellanrum (ingår i priset). Kan byggas på med fler behandlingstillfällen. Denna behandling kan med fördel kombineras med motiverande samtal för ännu bättre resultat. 


KärleksparKristallbehandling för kärlekspar

Detta är för kärlekspar som vill öka sin kontakt både fysiskt, psykiskt och själsligt. Fokus i behandlingen ligger på att lösa blockeringar i ert energifält och att öka energiflödet mellan er så att ni delar aura.

Här används kristallernas kraft för att stärka kärleken och kontakten mellan er.

Pris: 950 kr
Tid: ca. 60 minuter
Rek. Behandlingstillfällen: 1-5 med 1-2 veckors mellanrum.


woman-pregnant-20Kristallbehandling för ökad fertilitet

Detta är en behandling för kvinnor som längtar efter barn men det ”tar sig” inte. Denna behandling är en kombinerad healing och kristallhealing med fokus på att öka fertiliteten och att lösa blockeringar som hindrar dig från att blomma ut och bli gravid.

Pris: 495 kr
Tid: ca. 60 minuter
Rek. Behandlingstillfällen: 2-5 med 1-2 veckors mellanrum.

OBS! Behandlingen ska endast ses som ett komplement till traditionell sjukvård och läker inte kroppsliga fertilitetsproblem.


Kristallhealing

Kristallhealing som kombineras med healing och hjälper dig stärka områden i ditt energicentra och ger dig ny kraft. Känner du dig trött och dränerad är detta en behandling för dig. Behandlingen ger dig ny energi och ett starkare energifält som hindrar negativa energier från att tränga sig in och dränera dig. 

Metoden utgår från de olika kristallernas massa som vibrerar på samma frekvenser som olika delar/organ i kroppen. Genom att använda rätt kristaller kan man på så vis påverka de delar av kroppen som man vill påverka. Här används den balans som naturen alltid eftersträvar, genom att via kristallerna antingen tillföra eller minska antal elektroner på valda områden, och skapas balans.

Pris: 495 kr 
Tid: ca. 60 minuter
Rek. behandlingstillfällen: 1-3 gånger med 2 veckors mellanrum.


Alla former för healing ses som ett komplement till traditionell sjukvård och ska inte ersätta den. Har du en allvarlig sjukdom, ber vi dig rådgöra med läkare i första hand.

 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *